Welkom op de site van Buitenbedrijf BBZ.

Eerst Jan maar even voorstellen.
Jan is een duizendpoot die altijd denkt vanuit natuur en ecologie.
In de afgelopen 25 jaar is gebleken dat heel veel bouwwerkzaamheden in en rond woningen te maken hebben met natuur. Uit opgedane ervaringen, de vele dossiers en eigen onderzoek filtert Jan dat veel bouwwerkzaamheden beter, goedkoper en mét natuur kunnen.
Alles bouwtechnisch in orde, duurzaam en "natuurlijk" leuker. Vooral de branches "zwam" en "ongediertebestrijding" maken er een potje van.
De eerste contacten met Buitenbedrijf BBZ ontstaan vaak bij aankoop van een woning, of omdat er een probleem is met vocht of beesten. Na inspectie schrijft Jan daar een helder verslag van met daarin aanwijzingen om het probleem op te lossen en een kostenschatting van het geheel.
Een deel van de werkzaamheden kunt u misschien zelf of voert Jan uit. Voor de rest heeft Buitenbedrijf BBZ een scala aan bouwspecialisten achter de hand die in goed overleg de helpende hand kunnen bieden.

Jan zijn enthousiasme wordt soms zelfs door vogels begrepen.

Buitenbedrijf BBZ is een zelfstandige onderneming en is uitgegroeid tot dé specialist als het gaat om gifvrije zwam- en gedierte beheersing (“on”gedierte bestrijding) of vogelhuisvesting.
Door praktische ecologie en bouwkunde te combineren kunnen we zeer effectief, geld- en energiebesparend optreden tegen ongewenste, overlastgevende natuur.
Maar met dezelfde kennis kunnen we ook (adviseren) bouwtechnieken zo combineren dat gewenste natuur de leefomgeving positief beďnvloedt.